Orienteringsmøde

Få indflydelse på din kirkes liv i fremtiden!

Kom og hør mere om, hvordan du kan være med til at gøre en forskel og aktivt medvirke til mere fællesskab i lokalsamfundet.

Menighedsrådet er din lokale kirkes ledelse. Vi arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke i dit sogn. Ud over aktiviteterne og det at være en repræsentant for menigheden er der mange andre spændende opgaver, hvor du kan være med til at bestemme, hvad der skal ske fremadrettet i dit lokale sogn.

Menighedsrådet vil bl. a. fortælle om den nye kirkegårdsplan for Lem Kirkegård, byggeprojekter, økonomi, valgregler m.m..

Orienteringsmødet finder sted tirsdag den 18. august 2020 kl. 19.00i Kulturhuset Lem, Vejbyvej 5, Lem.

Der serveres ost, rødvin og kaffe.

Kom til orienteringsmødet og hør mere om mulighederne i dit Menighedsråd.

Rødding, Lem, Lihme og Vejby Menighedsråd.

PS: Der skal ikke opstilles lister denne aften, dette sker på valgmødet den 15. september.