Opdatering vedrørende Corona situationen

I bestæbelse på at forebygge smittespredningen af Corona i landet, har regeringen besluttet, at alle offentlige indendørs aktiviteter indstilles med øjeblikkelig virkning.

Dette efterkommer vi selvfølgelig også i Rødding, Lem, Lihme og Vejby sogne.

Derfor aflyses alle gudstjenester foreløbig til og med den 31. marts.

Der vil stadig udføres kirkelige handlinger, såsom dåb, vielser og begravelser.

Der vil ikke være offentlig adgang til disse, og antallet af deltagere begrænses til nærmeste familie, dette aftales med præsterne.

Alle arrangementer i sognehuset i Rødding og konfirmandstuen i Lem er aflyst foreløbig til og med den 31. marts.

Konfirmandundervisning er aflyst til og med den 31. marts.

Se også opslag i Spøttrup ugeavis.

Vi er blevet pålagt at aflåse kirkerne foreløbig på ubestemt tid, ligesom de offentlige toiletter på kirkegårdene er aflåst grundet smittefare.

Da vi er en offentlig arbejdsplads, er vi også pålagt at sende vort personale hjem.

Der vil derfor ikke være nogen på kirkegårdene foreløbig til og med den 31. marts. Derfor vil I også opleve, at forårsklargøringen på kirkegårdene bliver udskudt, vi kan heller ikke nå at få plantet stedmoderblomster inden påske. Vi beklager meget, men håber på forståelse for dette.

Kirkegårdslederen kan dog stadig træffes på tlf. 24623334 eller mail: kirkekontor@rllv.dk.

Ved spørgsmål, så kontakt een af præsterne eller formanden.

Der vil løbende blive informeret om situationen her på siden.