Himmelske Dage på Heden 30. maj – 2. juni 2019

Skive og Salling provstier arrangerer Fællestransport til åbningsgudstjenesten 30. maj.

12.00 Afgang fra Balling Kirke 12.00

14.00: Åbningsgudstjeneste på Torvet i Herning.

15.00: Danmarks længste kaffebord på Hernings gågade – og herefter er der mulighed for at deltage i forskellige workshops og seminarer rundt i midtbyen.

18.30: Afgang til Skive og Salling fra opsamlingspladsen i Herning.

Ca. 19.30: Ankomst Balling

Man kan tilmelde sig fællestransporten hos Anne Røndal 9756 1044 / 2174 5334 akj@km.dk senest 14. maj.

Ud over det store kaffebord er der ikke forplejning i tilbuddet, men transporten er gratis.

Himmelske Dage på Heden

Den 30. maj til 2. juni er vi alle sammen inviteret til Danmarks Største kirkelige folkefest og festival i Herning – Himmelske Dage på Heden.
I løbet af fire dage vil der være myriader, af gudstjenester, foredrag, koncerter, workshops, tid til eftertanke og et stort show i Jyske Bank Boxen. Her er et lille udpluk af det man kan komme til at opleve.

Åbningsgudstjeneste på Herning Torv
En stor økumenisk gudstjeneste skyder Himmelske Dage på Heden i gang. Her er alle kirkekor fra stiftet inviteret til at medvirke i en stort kirkekor, som synger for på fællessangen, alle stiftets menigheder opfordres til at deltage. Biskop Henrik Stubkjær vil være blandt talerne i gudstjenesten.

Teologisk Døgn
Fredag og lørdag har stiftets teologiske konsulent sammen med de teologiske uddannelsesinstitutioner sammensat et spændende program, hvor stærke teologer fra ind- og udland vil formidle spændende emner på et folkeligt niveau.

Bibellegeland
Himmelske Dage på Heden er også for børn. Torsdag, fredag og lørdag er der en række børneaktiviteter, blandt andet laver en række kirke og kulturmedarbejdere et Bibellegeland, hvor man kan møde personer fra Bibelen.

Køb billet på: himmelskedage.dk