Mini konfirmand

Minikonfirmanderne

Kære 4. klasser,

Har du lyst til at blive mini-konfirmand?

Hvor?

I Rødding Sognehus og Lem præstegård.

Hvornår?

Når du får et brev gennem skolen fra én af præsterne. I Lem begynder mini-konfirmand sidst i november. I Rødding er det først sidst på foråret, når solen skinner, og vi kan være udenfor.

Hvem for?

Alle, der går i 4. klasse. Man behøver ikke være døbt for at være med.

Hvad skal vi lave?

I bliver hentet i skolen, så går vi op til konfirmandstuen eller sognehuset, hvor vi får noget at spise. Vi vil være i kirken og på kirkegården og udforske begge dele. Synge salmer, høre fortællinger fra bibelen, bede fadervor, lege, prøve orgelet, se hvad der gemmer sig på kirkeloftet, ringe med kirkeklokken og tale om det alt sammen.

Hvem er der?

I Lem er det sognepræst Anna-Mette Korshøj Jørgensen og i Rødding er det sognepræst Anne Røndal.

Hvad koster det?

Ingenting

Det med småt:

I Rødding-Lihme-Lem-Vejby sogne tilbyder vi børnene i 4. klasse at blive mini-konfirmander. Mini-konfirmand-forløbet går ud på at blive mere fortrolig med kristendommen, kirken, og hvad der sker i den. Præsten vil være på skolen, når det ringer ud og følges med børnene til præstegården/sognehuset.

Det er selvfølgelig frivilligt for børnene at deltage i mini-konfirmand-undervisningen. Deltagelse i forløbet er ikke en betingelse for at blive konfirmeret i 7. klasse. Man er altid velkommen til at kontakte én af præsterne, hvis der er spørgsmål, vi får løn for at blive forstyrret.

Anna-Mette Korshøj Jørgensen og Anne Røndal